läkartid online alltid öppet

Alltid öppet – Boka test via app

Från och med idag (Måndag den 15 Juni) så har det för personer boende i Stockholm blivit möjligt att boka ett test för viruset som härjar i världen. Detta görs via den nya appen ”Alltid öppet” som även erbjuder läkarbesök via video. Jättebra för den som vill få lite klarhet i rådande situation. Dock så har tjänsten fått tampas med tekniskt strul under morgonen. Förhoppningsvis så löser detta sig och allt rullar snart på som det ska.

Vad är ”Alltid öppet” ?

Tanken med denna satsning är att man via en app ska kunna boka läkartider som kan tas via videomöten. Detta kan vara väldigt bra när man inte är i ett akut tillstånd och vill ha en läkares åsikt på saken. Under mötet kan man bedöma om du behöver bli vidare undersökt eller om du kanske klarar dig med rådgivning. Skulle ett fysiskt besök behövas så kan en tid bokas under mötet!

Boka test via app eller hemsida

Till att börja med, detta gäller för stunden endast personer som bor i Stockholm. Tillhör du den gruppen? Då kan du boka ett test, det är dessutom gratis!

Du kommer att behöva ladda ner appen Alltid öppet eller besöka hemsidan. Smartphone eller läsplatta fungerar lika bra. Välj det alternativ som passar dig

Har du frågor gällande tjänsten eller problem med appen?

Tjänsten och appen lanserades klockan 09:00 och har har en del tekniska svårigheter under dagen. Tyvärr så har man inte något riktigt svar på när tjänsten ska fungera som tänkt igen. Flera personer som testat appen under dagen har fått ett felmeddelande som säger att det för närvarande är problem att ansluta till servern. Det är alltså ett problem med själva appen och inte användarens telefon eller surfplatta.  Mer information gällande satsningen hittar du här!