kosttillskott

Att välja kosttillskott

Vi alla har nog hört talas om kosttillskott någon gång, men alla har nog inte riktigt koll på vad det faktiskt är för något. Är det bara till för någon som tränar? Är det bara för någon som försöker gå ner i vikt? Vi tänkte reda ut några av dessa frågor, samt tipsa om hur du går tillväga när du vill handla kosttillskott själv.

Vad är kosttillskott?

Kosttillskott är egentligen precis vad det låter som. Tillskott till en annars hälsosam kost. Det är inte tänkt att byta ut din vanliga kost mot tillskott och att det sedan ska göra någon sorts magi för ditt specifika ändamål. Dessa tillskott gör sig bäst när du själv äter en bra och balanserad kost och försöker få en åtminstone okej nivå av motion, helst mer än så. Kosttillskott kan vara allt från proteinpulver och kreatin för muskelökning till vanliga vitaminer.

Var kan man köpa kosttillskott?

Vill du handla dina kosttillskott på nätet så är det viktigt att du handlar från en seriös aktör. Detta på grund av att de mindre seriösa aktörerna gärna pressar upp priserna på produkter med lägre kvalitet som även kommer från oseriösa tillverkare. Ett tips är därför att besöka Tillskottsbolaget, där kan du hitta produkter av högsta kvalitet och dessutom till riktigt bra priser. 

Vad finns på Tillskottsbolaget?

Tillskottsbolaget har ett brett sortiment av kosttillskott för alla olika behov. En vanlig missuppfattning är att det bara är folk som tränar hårt som kan ha nytta av ett eller flera tillskott i sin vardag. Det stämmer inte. Vissa personer kan ha en brist på t.ex vitaminer eller mineraler på grund av en mindre bra kost eller av medicinska skäl. (Det bör alltid kollas av  en riktig läkare). Ett exempel på detta är selen. Det är en mineral som finns i flera av våra vanliga livsmedel, till exempel kött. Trots detta så är det vanligt att vi inte får i oss tillräckligt av det, dock inte på den nivån att vi har en brist på det. Här kan ett tillskott komma väl till pass för att få i sig en optimal mängd. Hos Tillskottsbolaget så kan du läsa mer om varför vi behöver selen och även hitta tillskottet för dig.

Vilka tillskott behöver jag?

Vilka tillskott som passar dig är väldigt individuellt och kan bero på många saker. Allt från din generella hälsa till diet och livsstil. För att göra det enklare så har Tillskottsbolaget skapat en guide som hjälper dig att välja ut tillskott beroende på vilket mål du har. Ta gärna en titt där, det kan vara en väldigt bra start för den som känner sig lite osäker på vad man ska välja.