pool

Funderar du på att skaffa pool?

De flesta som äger en villa eller kanske ett större fritidshus har mest troligt slagits av tanken på att skaffa en pool. Du som tagit den tanken på allvar kanske även vet att det finns en del att tänka på innan man slår till. I detta inlägg tänkte vi prata lite om att skaffa en pool hemma, eller för fritidshuset för den delen.

Vilken typ av pool vill du ha?

Innan tanken på en pool har blivit något mer konkret så är det lätt att tänka sig att en pool bara innebär en vattenfylld rektangel någonstans på tomten. Även fast det nästan kan vara så enkelt så finns det fler varianter och utföranden än man först kan tro. Något som kan vara bra att börja med är storleken du vill ha. Ta en titt på vad som passar just för dig och fundera på vilka mått som skulle kunna fungera. 

Välj en bra leverantör

Marknaden för pooler har växt med tiden och det finns idag många leverantörer att välja på. Eftersom att en pool ändå kan ses som ett lite större projekt och en relativt stor investering så är det viktigt att du väljer en leverantör du kan lita på. När du ska välja leverantör så behöver du se till att de kan möta dina krav gällande kvalitet, pris och smidighet. Med andra ord så är det viktigt att du väljer en seriöst leverantör för att försäkra dig om att allt går enligt planerna när du väl har bestämt dig för att sätta igång med ditt projekt.

Vill du bygga själv?

Eftersom att en pool kan ses som en lite större investering så kan det vara trevligt att få möjligheten att spara in en slant, till exempel genom att bygga sin pool på egen hand. Poolgiganten är en leverantör som som tänkt på just detta. Köper du din pool via dem så kan du antingen köpa ett med standardiserat poolpaket eller få ett paket helt skräddarsytt efter dina egna behov. För att göra installationen så smidig som möjligt så får du tillgång till enkla instruktioner men du kan självklart även höra av dig direkt till Poolgiganten om du känner att du behöver ytterligare hjälp. Bor du dessutom runt Stockholm, Göteborg eller Malmö så kan du även få hembesök för råd och konsultation innan du kör igång med ditt bygge. Det är ju alltid trevligt att kunna få hjälp och råd av experter!