Spara tid i vardagen

Vi alla har ibland (eller ofta) den känslan av att tiden inte räcker till och att livspusslet stundvis kan bli krångligt. Man ska hinna med jobb, städning, tvätt, gärna klämma in lite tid för träning och självklart, att handla och laga mat. Denna artikel tänkte prata lite om hur du kan spara in lite tid från att just slippa handla. Hur? Beställ matkassar online!

Beställ matkasse på nätet

Det är sen länge känt att man kan beställa mat via nätet med hjälp av t.ex Foodora. Dock så kan det i längden både bli dyrt och om man ska vara ärligt så är det även lätt att det blir ganska onyttigt. Det vissa kanske inte har lika bra koll på är att det är minst lika enkelt att beställa vanliga matvaror på nätet, allt smidigt nedpackat i en matkasse, levererat hem till dörren. Du sparar både tid och energi när du själv slipper åka till butiken och välja ut och packa ner alla varor själv. Dessutom slipper du den där trängseln alla känner igen om man bestämmer sig för att handla t.ex efter jobbet. Några fördelar med att beställa matkassar är också att du bidrar till att minska matsvinnet eftersom att många av dessa tjänster kommer med recept där man räknat med att ingredienserna i påsen ska räcka till ett visst antal måltider. I och med detta så kommer du säkerligen även stöta på ett par nya spännande recept!

Välj rätt tjänst

Precis som med mycket annat så finns det såklart inte bara en aktör som erbjuder denna tjänst. För att nämna några så finns t.ex Hello Fresh, Linas matkasse och Marley spoon. Hur vet du då vilken tjänst som passar dig bäst? Det beror helt på vilka krav du har. Kanske behöver du eller någon i ditt hushåll specialkost? Har du valt att äta enbart vegetariskt? Detta är något du behöver ha med i beräkningarna innan du bestämmer dig för en tjänst. För att göra saken enklare så finns det faktiskt sajter som har som syfte att jämföra dessa tjänster. Du kan läsa om för- och nackdelar med de olika aktörerna, få rekommendationer och även se aktuella erbjudanden. Vissa aktörer erbjuder nämligen en rabatt för nya kunder som är nyfikna och vill testa deras tjänst.