Padel Umeå

Spela padel under semestern

När sommaren anlänt och semestern har börjat så är det lätt att börja släppa på vardagliga rutiner. Trots att semestern delvis är till för att koppla av så kan det ändå vara bra att försöka hålla igång lite, aktivitet är även många gånger lika med att ha roligt!

Samla ett gäng vänner och spela padel

Padel har på senare blivit otroligt populärt i Sverige – det många kanske inte har koll på är att sporten i själva verket har funnits sedan mitten på 70-talet. Idag är det en av de snabbast växande sporterna i Sverige och ny hallar dyker upp till höger och vänster. 

Om du själv inte hört talas om padel vid det här laget så har nog dina vänner det. Padel spelas oftast två mot två, men lyckas man samla ihop ett lite större gäng så kan man anordna en egen liten intern turnering. 

UÅ Padel – en nyöppnad padelhall i Umeå

Som vi nämnde ovan så öppnas det frekvent nya padelhallar i Sverige nu. Befinner du dig i de norra delarna av landet så vill vi tipsa om en hall vid namn UÅ Padel som precis öppnat i Umeå! Du bokar enkelt tider via deras hemsida och skulle du behöva prylar så finns även en shop som är bemannad större delen av dagen.